KASVATUSTUOKIOT

Tilaa seksuaalikasvatustunti esim. päiväkotiin, ala-/yläkouluun, toisen asteen kouluun, Prometheusleirille, rippikouluun tai nuorisotaloon.

Voitte tilata tuokioita myös henkilökunnalle sekä vanhempainiltoihin. Ottakaa yhteyttä ja kertokaa mitä aiheita toivoisitte tuokioiden käsittelevän ja räätälöidään juuri tarpeisiinne sopiva ja kohderyhmän ikätason huomioiva tuokio.

SUUNNITTELEN JA TOTEUTAN TUOKIOT AINA IKÄTASOISESTI.AMORIN OPAALI

Yhtenä Amorinin asiantuntijana minut voi kutsua illanistujaisiin, tyhypäivään, babyshowereihin, polttareihin, pikkujouluihin tai muuhun rentoon hetkeen jakamaan tietoa seksuaalisuudesta ja nautinnosta sekä esittelemään mielihyvätuotteita.

Asiantuntijan johdolla vedetty tilaisuus on erinomainen keino tuoda seksuaalisuuteen liittyvää keskustelua rennosti, turvallisesti ja arkisesti tuttuun porukkaan.

LUE LISÄÄ

KOULUTUKSET

Voitte kutsua minut puhumaan tai vetämään työpajaa myös erilaisiin tilaisuuksiin esimerkiksi yritykselle, harrasteryhmille, juhliin tai tapahtumiin.

Koulutuksen / työpajan aiheena voi olla esimerkiksi pari-/monisuhteet, seksivälineet, kinky/bdsm, suostumus, naiseus tai mikä ikinä kiinnostaakaan! Kertokaa toiveistanne ja luodaan yhdessä teille sopiva koulutus.

RÄÄTÄLÖIDYT TILAISUUDET TARPEIDEN MUKAAN.

SUOSTUMUS- TYÖPAJA

Suostumus-työpaja on ilmaisun keinoja käyttävä tapa tutustua omiin ja toisten rajoihin sekä oppia kunnioittamaan näitä. Työpaja on erinomainen esittävien taiteiden harrastajaryhmille, mutta myös muille, joita kosketus ja heittäytyminen ei jännitä.

ESITTÄVIEN TAITEIDEN HARRASTAJARYHMILLE JA MUILLE HEITTÄYTYJILLE.


KONSULTOINTI

Teen lisäksi konsultaatioita koskien sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjä sekä muuta seksuaalisuuten liittyvää esimerkiksi taide-, työ tai harrastusprojekteissa.

HERKKIÄ AIHEITA KÄSITELLESSÄ ON TÄRKEÄÄ OLLA SENSITIIVINEN.