MIELIHYVÄKUTSUT

Mielihyväkutsut on rento, miellyttävä ja välitön hetki tutustuen ammattilaisen opastuksella seksuaalista mielihyvää lisääviin tuotteisiin sekä seksuaalisuuden ja nautinnon saloihin.

KENELLE?

Mielihyväkutsut on seksuaalisuuden, nautinnon ja laadukkaisiin mielihyvätuotteisiin tutustumisen parissa vietetty ammattilaisen vetämä rento hetki, jonka voit jakaa ystävien, työkavereiden tai vaikka sukulaisten kanssa. Oli kyseessä sitten illanistujaiset, syntymäpäiväjuhlat, tyhypäivä, polttarit, pikkujoulut tai muu rento hetki, olen enemmän kuin mielelläni osana ikimuistoista tapahtumaanne!

Voitte järjestää kutsut kotona, mökillä, ulkona tai muualla valitsemassanne paikassa kuohuvan, pikkusuolaisen tai ihan vain hyvän seuran parissa. Tarkkaan mietityn tuotetarjonnan lisäksi tuon mukanani kutsuille asiantuntijuuteni, lempeyteni ja hyvän tunnelman,teille jää ihmettely, kyseleminen ja innostuminen.

KUTSUILLA

Minulle muiden Amorin ammattilaisten lisäksi tärkeää on, että tuotteisiin tutustumisen lisäksi teillä on mahdollisuus kysyä mitä tahansa seksiin sekä seksuaalisuuteen liittyvää ilman häpeää tai pelkoa naurunalaiseksi joutumisesta ja asiantuntijana minä pidän huolen kutsujen välittömästä sekä lempeästä ilmapiiristä.
Kutsuilla pääsette tutustumaan mielenkiintoisiin ja ihastuttaviin mielihyvätuotteisiin kuten seksileluihin, liukuvoiteisiin, hierontaöljyihin sekä geishakuuliin turvallisessa ympäristössä, jossa saatte konkreettisesti kuulla, nähdä, tunnustella, tuoksutella ja jopa maistella eri tuotteita! Meiltä löydät tuotteet sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Amorin kutsuilla ei ole ostopakkoa, mutta takaamme, että tilaaminen käy helposti ja turvallisesti. Toimitamme tilauksesi huomaamattomasti ja yksityisyyttäsi kunnioittaen.

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse mail@kaisamalinen.com. Kerro toivomasi ajankohta, paikka ja alustava osallistujamäärä sekä millainen tapahtuma olisi kyseessä.

Mielihyväkutsujen hinta on 50 euroa. Hinta kattaa asiantuntijapalkkion, matkakustannukset pääkaupunkiseudulla sekä yhden ilmaisen toimituksen kutsuilla tilatuille tuotteille.

Kutsuihin on mahdollisuus liittää myös laajempi koulutuspaketti, jonka sisältö on vapaasti muokattavissa erilaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pyydä erillinen tarjous!

Nähdään kutsuilla!
- kaisa.