AMORIN OPAALI


Ajatuksissa järjestää seksilelukutsut, rentoutua kavereiden kesken ja pitää hauskaa?Miltä kuulostaisi kaikki tämä, mutta lisänä ammattilaisen asiantunteva tieto, joka tuo teille mukanaan halun kokeilla seksissä rohkeasti uutta ja siten löytää omannäköinen nautinto ja tapa toteuttaa seksiä?


Amorin Opaali on rento, miellyttävä ja välitön hetki tutustuen ammattilaisen opastuksella seksuaalisuuden ja nautinnon saloihin sekä seksuaalista mielihyvää lisääviin tuotteisiin.


MITÄ TILAISUUDESSA TAPAHTUU?

Minulle on tärkeää, että tuotteisiin tutustumisen lisäksi teillä on mahdollisuus kysyä mitä tahansa seksiin sekä seksuaalisuuteen liittyvää ilman häpeää tai pelkoa naurunalaiseksi joutumisesta ja asiantuntijana minä pidän huolen tilaisuuden välittömästä sekä lempeästä ilmapiiristä. Tarkkaan mietityn tuotetarjonnan lisäksi tuon mukanani kutsuille asiantuntijuuteni, lempeyteni ja hyvän tunnelman,teille jää ihmettely, kyseleminen ja innostuminen.

Tilaisuudessa pääsette tutustumaan mielenkiintoisiin ja ihastuttaviin mielihyvätuotteisiin kuten seksileluihin, liukuvoiteisiin, hierontaöljyihin sekä geishakuuliin ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin turvallisessa ympäristössä, jossa saatte konkreettisesti kuulla, nähdä, tunnustella, tuoksutella ja jopa maistella eri tuotteita! Meiltä löydät tuotteet sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse mail@kaisamalinen.com. Kerro toivomasi ajankohta, paikka ja alustava osallistujamäärä sekä millainen tapahtuma olisi kyseessä.

Amorin Opaalin hinta on 150 euroa. Hinta kattaa asiantuntijapalkkion, matkakustannukset pääkaupunkiseudulla sekä yhden ilmaisen toimituksen kutsuilla tilatuille tuotteille. Ei piilokuluja eikä ostopakkoa.

Tilaisuuteen on mahdollisuus liittää myös laajempi koulutuspaketti, jonka sisältö on vapaasti muokattavissa erilaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pyydä erillinen tarjous!

Lisätietoa Amorin Opaalista: www.amorin.fiAmorin Opaali - hetki seksuaalisuudelle mahdollistaa sinulle:

• Uskalluksen lähteä kohti nautinnollisempaa seksielämää

• Halun ja ilon lähteä kokeilemaan ja tutkimaan, mikä seksissä ja seksileluissa voisi olla sinun juttusi

• Mahdollisuuden kysyä koulutetulta seksologian alan ammattilaiselta mitä tahansa seksiin, seksuaalisuuteen, nautintoon ja tuotteisiin liittyvää

•Mahdollisuuden tutustua seksivälineisiin ja erilaisiin mielihyvätuotteisiin, kuten liukuvoiteisiin ja hierontaöljyihin sekä täydentää varastoasi niiltä osin, kuin itse koet sen tarpeelliseksi